FramtidensByggande

Stommen till framtidens byggande från grund till tak

Hårda krav på effektivitet och hög kvalitet kombinerat med tuff kostnadsjakt - det är ekvationen som ska lösas vid de allra flesta byggprojekt. Dessutom vill vi ha kreativ frihet, säker arbetsmiljö, kvalitetshus med hälsosamt inomhusklimat och god ljudisolering. Hos oss finns lösningarna som möter kraven. Välkommen till Skandinaviska Byggelement.

Vi lever i en ny värld

Spelgreglerna är nya i byggbranschen. Under de senaste decennierna har branschen genomgått en revolutionerande förändring. Förr byggde man hela huset på plats. Nu tillverkar man ofta stommen och andra delar på fabrik. Den industriella utvecklingen har skapat helt nya möjligheter i branschen.

 

Kortare byggtid

Prefabricerade element blir allt vanligare idag. Den snabba monteringen sparar tid och arbete, och ger en bättre ekonomi i slutändan. Du får en kortare byggtid och en högre kvalitet rakt igenom. För att inte tala om de kreativa och innovativa möjligheterna. Elementen är mycket flexibla och bjuder på många nya estetiska uttryck.

 

Precis som du vill ha det!

Tänk att få en färdig stomme levererad till byggplatsen. Med installationer och håltagningar, helt efter dina ritningar och önskemål.
Det är inga konstigheter. Vi är din kompletta stomleverantör!

EPiTrace logger